tirsdag 4. august 2009

Ut på tur 8)






Den 31 Juli , så dro jeg,mamma,pappa,Susann og Per ut på biltur opp i fjellene :]
Det var koseligt for det er kjempe fin natur!
men veiene er litt små skummle *-* man må virkelig ha full kontroll når man kjører der x)
Vi stoppa noen steder for og ta noen bilde, jeg tok noen bilder med kameraet mitt, men Per hadde glemt kameraet sitt, så han tok bilder med pappas kamera, så det ligger masse bilder på pappas kamera x)

Når vi hadde kjørt en bit opp i fjellene stoppa vi på et matsted som vi hadde stoppa på før, det så ikke sån kjempe fint ut akurat, men dem har god mat.
Jeg bestilte Sac Kavurma eller hvordan man staver det 8)
Det er godt godt nam nam, de andre bestilte fisk.



Mens vi venta på maten så var det noen gutter som satt nede ved elva og fiska, dem fikk en del fisk i hvertfall.

Etter vi hadde spist så kjørte vi tilbake en annen vei for vi skulle ned til Alanya, men dem drev og gjorde veiarbeid så dem hadde liksom lagt asfalt der x)
Vi kjørte der alikavel, skjedde ikke noe med bilen, så kom vi til et punkt der veien delte seg, vi tenkte ta til høyre for til venstre så det ut som at det gikk in mot en by.
Så kom det en Jandarma bil (sån ehm millitær politi eller hvordan man skal forklare)
så vi spurte dem om veien, det viste seg at dem hadde kjørt in til byen haha for dem hadde også kjørt feil xD så vi fulgte etter dem bare ned.
Så stoppa dem ved en liten by og spurte om veien, og vi kjørte jo bak og han i Jandarma bilen vinka til oss for og vise at vi hadde kjørt riktig. Haha jo det må jo se bra ut og få escorte av en Jandarma bil x) haha jeje.



Når vi kom ned til Alanya måtte foreldra mine og Per jobbe litt så vi måtte bli med til kontoret til en byggfirma eller noe. Så der satt vi i 1-2 timer -.-' men jeg fikk sitte på pcn da :] så det var greit på den måten.
Jeg var jo sulten da *-* så jeg satt der og venta tils vi skulle dra og spise.

Når vi skulle spise så dro vi til Elite, dem har kjempe god mat der og personalen kjenner oss veldig godt så dem er kjempe koselige.
Mamma og Per bestilte Irish Coffee, og dem lager det ved bordet på Elite, så det har jeg jo tatt bilder av :3

Så drooo vi hjem for og sove hihi :3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar